Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Oι 10 φίλοι του Facebook που δεν αντέχεις άλλο





Καλό το Facebook, δε λέμε, αλλά τον τελευταίο καιρό αρχίζει ελαφρώς… να μας χτυπάει στην πίσω πλευρά του κρανίου.
Λογική και επόμενη η ταπιροκρανίαση, δεδομένου ότι μαζευτήκαμε πολλοί. Μέσα στα 500 εκατομμύρια νοματέους που απαριθμεί πλέον το δημιούργημα του Zuckerberg, θα υπάρχουν και κάποιοι αχώνευτοι, ενοχλητικοί ή απλά βαρετοί. Όπως:


Η Κυρία Μιζερίδου: «Άλλη μια μέρα δίχως σκοπό», αναφέρει η επιγραφή στη σελίδα της, δίπλα από την κακοφωτισμένη φωτό που τη δείχνει να κοιτάζει κάπου στο κενό με μια συνειδητοποιημένη υπαρξιακή απελπισία – ή κάτι τέτοιο.

Ο μπαμπάκας: Μόλις ανέβασε μια ακόμα φωτό του μπέμπη του, η οποία χρονικά απέχει δυο περίπου δευτερόλεπτα από την προηγούμενη λήψη που είχε ανεβάσει λίγο (πολύ λίγο) πριν.

Ο «γκράντε»: Μόλις επέστρεψε από σκι στις Άλπεις κι ετοιμάζεται για σέρφινγκ στο Κέιπ Τάουν, ενώ μόλις ακύρωσε το Μπαλί γιατί δεν έβρισκε σουίτα. Άπειρες φωτό από τις περιπέτειές του που όλες φωνάζουν «δούλευε κορόιδο, εγώ ξέρω να ζω». Κρύβε λόγια, γιατί παραμονεύουν και hitech διαρρήκτες…

Ο marketeer: «Ουάου, αυτό το μαγαζί έχει φοβερές τιμές!». Δήθεν άσχετος που δήθεν ανακάλυψε το μαγαζί που στην ουσία είναι η δική του επιχείρηση. Πάει πακέτο με όλους τους DJs και τους promoters των clubs που σε ρωτάνε κατά δεκάδες αν θα πας στο τάδε ή στο δείνα event.

Η σχεσιτζού: «Η Ρομίνα είναι σε σχέση. Η Ρομίνα είναι single. Η Ρομίνα είναι complicated. Η Ρομίνα είναι ξανά σε σχέση».

Ο λιώμας: Πάντα με φωτό στις οποίες απεικονίζεται να κατεβάζει σφηνάκια ως σαφή απόδειξη ότι περνά καλά («Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο…»)

Ο TGIF: Αναφωνεί κάθε Παρασκευή «Πααααρασκευή! Παααρασκευή! Επιτέλους Πααααρασκευή!»

Ο «τα postάρω όλα»: “Ααααχ, παγωτό φράουλα, τέλειοοοοο! Ααααχ, μπούζι το νερό στο ντους! Μπρρρρρρρ! Ααααααχ, με τσίμπησε μια σκνίπα! Κλαααααψ».

Ο «ημεϊλήθιος» στο inbox σου: «Αγαπητοί μου φίλοι, να έχετε όλοι σας μια καλή μερα κι έναν καλό μήνα και μια καλή εβδομάδα. Και για να μην ξεχνιόμαστε, σας στέλνω άλλη μια μυστική συνταγή της γιαγιάς μου για κουλουράκια»…

Ο «δημοφιλής»: Έχει άπειρους devotees και δεν θα καταλάβεις ποτέ μα ποτέ το γιατί…
Πηγή: http://xamaileonnews.blogspot.com

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...