Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

H NASA προσφέρει 148.000 δολάρια σε υποψήφιους αστροναύτες!




Γίνε αστροναύτης και κέρδισε 148.000 δολάρια τον χρόνο! Εν μέσω οικονομικής κρίσης η ΝΑSA προσφέρει εργασία σε όλους όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και επιθυμούν να φτάσουν στο φεγγάρι....


Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της ΝΑSA, ζητούνται νέοι με επιστημονικό υπόβαθρο και ηγετικές ικανότητες προκειμένου να επανδρώσουν την ομάδα της.
Αν έχετε ύψος από 1,60 έως 1,90 μέτρα, διαθέτετε πτυχίο μηχανολόγου, βιολόγου, φυσικού ή μαθηματικού, τότε δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμουλα και να περιμένετε να σας καλέσουν για συνέντευξη.
Οι εν δυνάμει αστροναύτες θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιείς, να έχουν χαμηλή αρτηριακή πίεση και τέλεια όραση, ενώ πρέπει να διατηρούνται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αλλά να είναι και τολμηροί και εύστροφοι. Ο μισθός των νέων αστροναυτών θα κυμαίνεται από 65.000 έως 141.000 δολάρια τον χρόνο, ενώ οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου του 2012.Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν για δύο χρόνια σε ειδικά τεστ αξιολόγησης προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη μεγάλη μέρα, όταν θα γνωρίσουν το Διάστημα. Τα τεστ αυτά θα περιλαμβάνουν μαθήματα για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), ρομποτική δεξιότητα, μαθήματα πάνω στη ρωσική γλώσσα κ.ά.


Παρά το γεγονός ότι η αγγελία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΝΑSA, όσοι περάσουν τις παραπάνω δοκιμασίες θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε ρωσική διαστημική αποστολή και όχι σε αμερικανική, καθώς οι δύο χώρες συνεργάζονται συχνά σε διαστημικές αποστολές. Η τελική επιλογή των υποψηφίων θα ανακοινωθεί το 2013. Οσοι ενδιαφέρεστε σπεύστε να συμπληρώστε τις αιτήσεις σας.
Πηγή: http://ntaksi.blogspot.com

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...