Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Ν'αγιάσει το χέρι σου με 4,862 likes!




Συζητήσεις άνοιξε ο νεαρός παραστάτης από τη Λάρισα που αντί να στραφεί προς τους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης, επέλεξε να κάνει την κλασσική ελληνική χειρονομία αποδοκιμασίας.

 

Ο 16χρονος μαθητής ΕΠΑΛ – παιδί πολύτεκνης οικογένειας που κάνει το πρωί χειρωνακτική εργασία για να ζήσει την οικογένειά του – περιμένει τώρα την “ετυμηγορία” των καθηγητών για τη συμπεριφορά του ωστόσο η πράξη του βρίσκει αρκετούς υποστηρικτές στο Facebook, όπου άνοιξε γκρουπ με τον τίτλο “Ν' αγιάσει το χέρι σου” και πάνω από 1000 likes.

Ο πατέρας του νεαρού μιλά στην Real και αναφέρει ότι δεν είχαν συζητήσει κάτι πριν την παρέλαση, ούτε το παιδί είχε πει ότι επρόκειτο να κάνει κάτι τέτοιο.

“Ήταν μία αυθόρμητη κίνηση, την οποιά αποδίδω στην κακή εξέλιξη των πραγμάτων. Με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση μας έχει διαλύσει, ειδικά εμένα που έχω μεγάλη οικογένεια, με 16 παιδιά. Το παιδί τα βλέπει αυτά και σου λέει τί μέλλον έχουμε;” αναφέρει.

Παρόλα αυτά λέει ότι δεν τον κάνει υπερήφανο η χειρονομία του γιου του. “Πόσο υπερήφανος μπορεί να είσαι; Όσο κι αν τα αξίζουν όλοι αυτοί, δεν μπορείς να είσαι περήφανος για μιά τέτοια πράξη”.Πηγή: http://www.newsit.gr

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...