Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Aπαγορεύεται ο αυνανισμός !




Aπαγορεύεται ο αυνανισμός !Στο πανεπιστήμιο του St. Andrews, της Μεγάλης Βρετανίας οι φοιτητές ήρθαν αντιμέτωποι με μια περίεργη ανακοίνωση ...


Μια ανακοίνωση που απαγόρευε τον αυνανισμό αναστάτωσε ένα πανεπιστήμιο (και το internet). Όταν όμως οι φοιτητές άρχισαν να την πέφτουν στους καθηγητές τους, το πανεπιστήμιο είπε ότι ήταν φάρσα.

Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, όπου φοίτησε και το πριγκιπικό ζεύγος της Μ.Βρετανίας Κάθριν και Ουίλιαμ, σάστισαν όταν είδαν μια διαφορετική από τα συνηθισμένα ανακοίνωση έξω από τις τουαλέτες των ανδρών, που ενημέρωνε πως απαγορεύεται ο αυνανισμός!

Η ανακοίνωση που έφερε την σφραγίδα και το λογότυπο του Πανεπιστημίου, ενημέρωνε πως ο αυνανισμός αποτελεί παραβίαση των πανεπιστημιακών κανονισμών και καλούσε τους φοιτητές να μην λερώνουν το πρόσφατα ανακαινισμένο πάτωμα της τουαλέτας με σπέρμα!

Στην ανακοίνωση υπήρχε η σημείωση: «το πάτωμα της τουαλέτας δεν έχει σχεδιαστεί για να υποδέχεται το σπέρμα σας».

Μάλιστα, όπως τόνιζε το χαρτί, δεδομένου πως η υπερβολική ποσότητα σπέρματος λεκιάζει τα πλακάκια σε βαθμό που να απαιτείται επαγγελματικός καθαρισμός, κάτι που κοστίζει μερικές χιλιάδες λίρες, αν αυτή η συνήθεια συνεχιστεί θα έχει αντίκτυπο στα δίδακτρα του επόμενου έτους.

«Είναι τα δικά σας χρήματα» κατέληγε η ανακοίνωση και παρακαλούσε όποιον βαριέται και θέλει να αυνανιστεί να πάει σπίτι του και να μη το κάνει σε χώρους του Πανεπιστημίου.
Ωστόσο, φαίνεται ότι η ανακοίνωση δεν ήταν παρά μια πλάκα.
Με τη σιβυλλική δήλωση «Όχι, ασφαλώς και δεν είναι αλήθεια», οι Πανεπιστημιακές Αρχές έσπευσαν να αρνηθούν την αυθεντικότητά της. Και έτσι οι σπουδαστές του St Andrews μπορούν να συνεχίσουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις με τον εαυτό τους μέχρι τελικής τύφλωσης.
Πηγή:  http://www.e-magazino.gr

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...