Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Πρώην υπάλληλος του Facebook οδήγησε την Amanda Todd στην αυτοκτονία σύμφωνα με τους Anonymous



Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 15χρονης Amanda Todd που έδωσε τέλος στην ζωή της μετά από ένα χρόνο κόλασης στις 10 Οκτωβρίου. Θύμα εκφοβισμού μέσω ίντερνετ είχε πέσει η 15χρονη από τον 30χρόνο Kody Maxson πρώην υπάλληλο του Facebook σύμφωνα με έρευνες των Anonymous από διάφορα μέρη του κόσμου.
Η ιστορία ξεκίνησε όταν συναντήθηκαν διαδικτυακά σε κάποιο site και της είχε ζητήσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, πράγμα που έγινε. Η «σχέση» αυτή δεν ενέδωσε ποτέ, αλλά ο Maxson την «καταδίωκε» ηλεκτρονικά. Την ενοχλούσε. Το κορίτσι, όπως αποκάλυψε στο βίντεο που ανέβασε στο Youtube, έφτασε σε απόγνωση όταν ο Maxson απαίτησε να φτιάξει ένα βίντεο κάνοντας στριπτίζ. Η ίδια αρνήθηκε. Η συνεχιζόμενη πίεση του χρήστη έφερε την μικρή Amanda στο σημείο να πάθει κατάθλιψη και να παίρνει φάρμακα και αλκοόλ για να κατευνάσει το άγχος της. Ο 30χρονος φέρεται να έχει δημοσιεύσει εδώ κι εκεί τις γυμνές φωτογραφίες της και ολοένα και περισσότεροι γνωστοί της έμαθαν για τις φωτογραφίες αυτές. Η Amanda άλλαξε σχολείο. Ο διώκτης της, έφτιαξε τότε μία σελίδα στο Facebook με μία λίστα από συμμαθητές  της και το νέο της σχολείο και στην εικόνα προφίλ, έβαλε φωτογραφία από το γυμνό στέρνο της Amanda.
H προσοχή που κέρδισε η Amanda ανάμεσα στους νέους συμμαθητές της, δεν βοήθησε. Τον Σεπτέμβριο ανέβασε ένα σπαραχτικό βίντεο στο Youtube, μιλώντας  με κάρτες  για το πρόβλημά της, ελπίζοντας, ότι ίσως, σταματήσει. Δυστυχώς για το άτυχο κορίτσι, δεν σταμάτησε και την προηγούμενη Τετάρτη αυτοκτόνησε.

Δυστυχώς στο ίντερνετ υπάρχουν "άνθρωποι" οι οποίοι δεν βρίσκουν ενδιαφέρων στην δική τους ζωή και ασχολούνται με το να καταστρέφουν ζωές άλλων και όλα αυτά με το προσωπείο της ανωνυμίας. Δυστυχώς κάτι τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών γιατί μια ζωή ΔΕΝ επιστρέφετε και η ψυχή δεν ΞΕΧΝΑ. Σε κάθε περίπτωση, αν οποιοσδήποτε από εσάς αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο (γιατί δυστυχώς το Ιnternet έχει γεμίσει άρρωστα μυαλά) μην ντρέπεστε, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας ακούσουν απευθυνθείτε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτοί οι "άνθρωποι" πρέπει να τιμωρούνται...!!!

Δείτε το βίντεο της Amanda Todd..   Πραγματικά θα σας συγκλονίσει


Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...