Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Top 10 ξένων σειρών που όλοι πρέπει να δούμε!



 
        .... Και μιας που έρχεται χειμώνας, τι καλύτερο από άραγμα στον καναπέ και το dvd να παίζει μια ωραία σειρά. Για όσους δεν έχουν αποφασίσει τι σειρα θα δούν φέτος το χειμώνα, εμείς σας παρουσιάζουμε ένα Top 10 με τις καλύτερες ξένες σειρές που έχουν προβληθεί, ώστε να επιλέξετε..

  Νο 10 Prison Break 
Απόδραση από την φυλακή

Πλοκή:

Ο Lincoln Burrows (Dominic Purcell) κατηγορείται για την δολοφονία του Terrence Steadman, αδερφού της Αντιπροέδρου των Η.Π.Α. Τα στοιχεία εναντίον του είναι αδιαμφισβήτητα , και έτσι καταδικάζεται σε θάνατο και στέλνεται στις Κρατικές Φυλακές Fox River. Ο αδερφός του Lincoln, Michael Scofield (Wentworth Miller), είναι πεπεισμένος ότι ο αδερφός του είναι αθώος και θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο απόδρασης. Διαπράττει μία ληστεία σε τράπεζα, μόνο και μόνο για να καταδικαστεί και να εγκλειστεί στην ίδια φυλακή με τον αδερφό του, έχοντας χαράξει σε όλο του το σώμα με τη μορφή τατουάζ τα αρχικά σχέδια της φυλακής και άλλα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει την απόδραση. Ταυτόχρονα, η νεαρή δικηγόρος Veronica Donovan (Robin Tunney), πρώην κοπέλα του Lincoln, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποτρέψει την εκτέλεση της ποινής, όμως φαίνεται πως η συνωμοσία εναντίον του Lincoln Burrows φτάνει μέχρι και τα υψηλόβαθμα κλιμάκια της Κυβέρνησης.



No 9 The Walking Dead
Τα ζόμπι βγήκαν βόλτα και δεν λένε να σταματήσουν να περπατάνε


Ενώ οι ταινίες με ζόμπι έχουν σταματήσει να είναι της μόδας, αυτή η σειρά είναι μια έκπληξη γιατί δεν έχει να κανεί μόνο με το πως να επιζήσεις σε έναν κόσμο με ζόμπι άλλα και με το να προσέχεις τους γύρω σου…! Η σειρά αυτή την στιγμή βρίσκεται στον 3ο κύκλο




No 8 Spartacus
Μονομαχίες μέχρι θανάτου..

Γραφικό και γεμάτο αίμα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφερθούμε για το τι πρόκειται να δείτε σε αυτή τη σειρά.. Αρκεί να πούμε 300. Η σειρά θα συνεχιστεί για τον 4ο και τελευταίο κύκλο!

  





No 7 Persons Unknown 
Κάποιος σε παρακολουθεί

 Μυστήριο, φοβερό σενάριο και πλοκή  που σε καθηλώνει! Αν και θα έπρεπε να συνεχιστεί (για εμάς) σταμάτησε στον 1ο κύκλο.



No 6 True Blood
Tι πίνεις;;;

 Σε έναν κόσμο που οι βρυκόλακες δεν κρύβονται και ζουν "αρμονικα"  με τους ανθρώπους. Μια σειρά με πολύ αίμα! Βρυκόλακες, μάγια και παραφυσικά όντα είναι τα ατου αυτής της σειράς! Η σειρά θα συνεχιστεί για 6ο κύκλο.



No 5 American Horror Stories
Τρομάζεις εύκολα;

 Η καλύτερη αυτοτελή σειρά τρόμου που έχετε δει… Η πρώτη σεζόν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Φέτος συνεχίζεται με τον 2ο κύκλο με το asylum…



No 4 Game Of Thrones
Η μάχη για τον θρόνο…

Η επικη βραβευμένη σειρά δεν έχει σκοπό να σταματήσει σύντομα. Σε καθηλώνει από το πρώτο επεισόδιο με μάχες, έρωτες και απρόσμενη πλοκή..! Αξίζει να την δεις και.. περίμενε..Τίποτα δεν είναι αδύνατον!



No 3 Once Upon A Time
H μαγεία επέστρεψε…

 Χιονάτη, κοκκινοσκουφίτσα, κακιά μάγισσα, Πινόκιο και τόσοι άλλοι…! Τι κοινό έχουν; Την καταραμένη πόλη που μένουν. Αρκεί κάποιος να τους ελευθερώσει. Τι άλλο έχει κοινο η σειρά; Τους σεναριογράφους του Lost….
Η σειρά συνεχίζεται με τον 2ο κύκλο.




No 2 Lost
Χαμένοι…

 Ποιος δεν έχει δει την σειρά φαινόμενο; Είχε καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπους και την παρακολουθούσαν μανιωδώς! Τέλεια τοπία, εξαιρετικές ερμηνείες σε ένα μυστηριώδες νησί που πάντα θα θυμόμαστε. Πολλοί θα έλεγαν για την σειρά χωρίς « τέλος » ή για την σειρά που δεν εξήγησε κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά η σειρά έχει αφήσει εποχή και αναμνήσεις που δεν θα φύγουν από το μυαλό μας. Η σειρά ολοκληρώθηκε σε 6 κύκλους


No 1 Fringe
Άλλη διάσταση…

Από τον J.J. Abramms (Lost, Alias) η σειρά που μετά το Lost έχει κατακτήσει τις καρδιές μας. Τιποτα δεν είναι ιδιο αφου η σειρά παντρευει το φυσικο με το παραφυσικο τόσο τέλεια χωρις κενά και κοιλιες. Η σειρά έχει καταφερει και μας έχει καθηλωση σε μια άλλη μεριά των πραγματων…!!!
Η σειρά ολοκληρωνετε φετος με τον 5ο κυκλο






Επιμέλεια άρθρου: Grimm

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...