Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Αθλητισμός και ουσίες



Μόλις ακούμε τη λέξη άθληση και γενικότερα αθλητισμός μας έρχεται στο μυαλό η φράση των προγόνων μας '' νους υγιής εν σώματι υγιή ''.
Άραγε πόσο έχουμε ξεφύγει από την ουσία αυτής της φράσης;
Μία μικρή βόλτα σε γυμναστήρια και γενικά σε χώρους άθλησης, θα μας βεβαιώσει για το ακριβώς αντίθετο.
Νέοι και νέες πέφτουν καθημερινά θύματα επιτήδειων, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ανάγκη τους για ένα όμορφο και σφριγηλό σώμα.
 Άνθρωποι χωρίς καμία γνώση σε θέματα υγείας - σωματικής αγωγής και φαρμάκων, τροφοδοτούν τη νεολαία με στεροειδή και άλλες ουσίες όπως π.χ κρεατίνη, αμφεταμίνες κ.α
Mε στόχο φυσικά το κέρδος.
Τα σκευάσματα είναι διαφόρων μορφών όπως χάπια, σκόνη και για τους πιο '' προχωρημένους '' ή μάλλον καλύτερα '' εθισμένους '' σε ενέσιμη μορφή π.χ ενδοφλέβια.
Μην πέφτετε στην παγίδα του χρόνου για γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. Μία ισορροπημένη διατροφή, σωστή γυμναστική και τη συνδρομή ενός γιατρού, θα έχετε το επιθυμητό σώμα που ζητάτε. Χωρίς να υπάρχει ο φόβος μόνιμων προβλημάτων υγείας σε βάθος χρόνου.
Οπότε κλείστε τα αυτιά σας σε όλους αυτούς που το μόνο που γνωρίζουν, είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη σας με ψεύτικα λόγια.
"Ειδικοί" που το μόνο που ξέρουν είναι να διακινούν και να προωθούν ουσίες με σκοπό την εκμηδένιση της ανθρώπινης ζωής στο βωμό του κέρδους.
Μακριά από ανίδεους και κομπογιαννίτες που αυτοαποκαλούνται γυμναστές, γιατί όποιος γνωρίζει πραγματικά, αποθαρρύνει και δεν προτρέπει στην αγορά και χρήση ουσιών. Που το μόνο που μπορούν να επιτύχουν με σαφή αποτελέσματα είναι μία υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής και σε πολλές των περιπτώσεων στην απώλεια αυτής.
Μη γράψεις και εσύ το όνομα σου στη λίστα με τα δεκάδες άτομα που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα. Η ζωή είναι ένα δώρο και η τιμή του ανεκτίμητη, γι΄ αυτό μη τη σκορπάς άσκοπα δώσε της, την αξία που της πρέπει. Μην ξεχνάτε αθλούμαστε ώστε να έχουμε ένα υγιή οργανισμό και σώμα.

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...